Reparatii televizoare

Despre noi-reparatii televizoareLa MOZY Service Electronice, efectuăm reparații pentru oricare dintre modelele de televizoare LED, LCD sau Plasmă.

Având personal bine pregătit, dedicat și echipamente de înaltă calitate, asigurăm service televizoare la domiciliul clientului în cel mai scurt timp, in orice sector al Bucureștiului, la cele mai mici prețuri și fără taxă de constatare sau deplasare.

Garanția pe care o oferim este de 6 luni de zile la oricare dintre produsele reparate și, datorită contractelor cu importatori direcți, beneficiem de cele mai mici prețuri pentru componente. Având un stoc mare de piese, peste 90% din reparațiile de televizoare, le efectuăm pe loc. În condițiile în care piesa defectă nu se găsește pe stoc, noi o procurăm in câteva zile, venim cu ea la dvs. acasă și o înlocuim.

Deoarece punem preț pe calitatea lucrării, folosim doar componente noi, originale și de la distribuitori autorizați. De asemenea, echipamentele de care dispunem sunt de ultimă generație și fac posibilă efectuarea unei game largi de intervenții, direct la domiciliul dvs.

Efectuăm reparații pentru o gamă largă de mărci de televizoare precum: Sony, Samsung, LG, Daewoo, Phillips, JVC, Panasonic, Salora, Nordmende, Eboda, Orion, Toshiba, Horizon, Hitachi, Vortex, Nei, Grundig, Thomas, Tevion, Eurotech, Teletech, Vestel, Maxwell, No1, Bang&Olfusen, Sharp, Allview, Starlight, Eurotech, Cinex, Hyunday, Bluesky, precum și pentru mărci mai puțin cunoscute.

Dacă vi s-a defectat televizorul și aveți nevoie de o reparație, nu mai așteptați! Folosiți cu încredere rubrica Contact.

Nu uitați să citiți rubrica noastră cu sfaturi utile. Acolo veți găsi indicații despre metodele prin care să prelungiți viața echipamentelor pe care le dețineți.